Wyjątkowe smaki w Malinowym Ogrodzie |
Wyjątkowe smaki w Malinowym Ogrodzie Piątek to idealny czas na dobrą kolację w miłym towarzystwie. My polecamy wyjątkowe smaki które serwowane będą w piątkowe wieczory w Malinowym Ogrodzie. Zapraszamy na fantastycznie dania mistrza kuchni w formie stołu szwedzkiego. Zawsze są przynajmniej dwie zupy, szereg dań na ciepło, przekąski, sałatki, ciasta własnego wypieku oraz różnego rodzaju desery. Ponadto, dodatkiem jest muzyka grana na żywo. Start 17:30. 12.04.2019r.Kuchnia czeska i amerykańska Zupy: Krem z brokuł z grzankami i parmezanem, Teksańska zupa z wołowiną, pomidorami, papryczkami jalapeño, selerem i kolendrą. Dania na ciepło: Medaliony wieprzowe z porem i grzybami w śmietanie, Ser panierowany, Klopsiki rybne w sosie z ogórków kiszonych z koperkiem, Żeberka pieczone w marynacie z ananasa i chili, Grillowany rostbef z cebulą, papryką, kukurydzą i tartym serem, Panierowane filety mintaja, Knedliki z sosem pieczeniowym. Dania bezglutenowe: Udko drobiowe pieczone w kukurydzianej panierce Placuszki gryczane z kapustą kiszoną Dodatki: Frytki stekowe, Marchew z brokułami, Gotowany groszek cukrowy, Ziemniaki pieczone, Warzywa grillowane, Surówka colesław, Surówka z marchewki i ananas. Przekąski i sałatki: Roladki z szynki wędzonej z kremem chrzanowym, pikantne tosty z serem i pomidorem, Ser marynowany w oleju z cebulą i czosnkiem, Kiełbasa w kwaśnej zalewie, tatar z pstrąga wędzonego z zielonym ogórkiem, Sałatka z pomidorów i twarogu ze szczypiorem i czerwoną cebulą, Marynowana wołowina z sosem kaparowym i parmezanem, Paluszki krabowe pieczone w cieście, Owoce morza w sosie pomidorowym z selerem naciowym, Filet łososia pieczony w sosie BBQ, Kruche sałaty z grillowanym indykiem i dresingiem czosnkowym. Sałatka z pieczonym rostbefem z owocami, Sałatka cesar z kurczakiem i grzankami z sosem na bazie anchois. Desery: szeroki wybór ciast, szoty owocowe, deserki koktajlowe, owoce filetowane. KONCERT ZESPOŁU SET TRIO. |
|